keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Veikko Huovinen-Lampaansyöjät

Luin lukumaratonin aikana Veikko Huovisen Lampaansyöjät. Kirja oli ensimmäinen lukemani Huovinen. Monet elokuviksi sovitetut tarinat olen katsonut, niinkuin olen katsonutLampaansyöjätkin. Siksi olikin mielenkiintoista katsoa, miten tarina toimii luettuna.Ja toimihan se.
  Kirja on tarina Sepestä ja Valtterista , jotka lähtevt kesäretkelle tappamaan lampaita rosvopaistia varten. Todellista rosvopaistia siis, vaikka toverukset maksavatkin lampaanlihan jälkeenpäin.  Nuotiolla keskustellaan naisista ja elämästä.
  Pidin Huovisen humoristisesta otteesta. Täydellinen kesäkirja.  Lukiessa pääsi mukaan leiritunnelmaan.  Alkoi myös nälättää, koska kirjassa puhutaan ruuasta ja paljon. Oikeastaan enemmän puhutaan vain naisista. Liikaa minun makuun.
 Teksti oli sujuvaa ja kirjaa oli todella mukava lukea. Eihän tämä mikään elämää suurempi kirja ole, mutta miksi sen pitäisikään olla.

Lampaanliha se on erityinen asia tässä maailmassa. naudanliha on parhaimmillaan mainiota, porsaanlihakin suussa sulavaa ja hirvieläimenliha se vasta hyvää tekeekin. Mutta mikään ei silti vedä vertoja kunnon lammaspaistille. Ei mies voi sanoa eläneensä, jos ei hän omin käsin ole teurastanut lammasta suoraan pataan. Tämän tavoitteen täyttämistä varten on olemassa yksi keino: Operaatio lampaansyöjät.


4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!