tiistai 1. joulukuuta 2015

Kirjasto riemua

Meidän kaupunginkirjasto avattiin vihdoin tänään. Se ehtikin olla yli 1,5 vuotta kiinni remontin takia. Toki väliaikainen kirjasto oli, mutta sekin sulki ovensa pari kuukautta sitten. Vaikka ennen kiinni menoa tulikin lainailtua paljon, odotin kovasti kirjaston jälleen avautuvan. Kirjastossa käynnistä on tullut joka viikkoinen tapa, jota ei ole pystynyt toteuttamaan.Kerkesin jo kiintyä väliaikaiseen kirjastoon, joten olin hieman skeptinen takaisin muuton suhteen. Remontoitu kirjasto oli muuttunut paljon valoisammaksi. Uuteen ilmeeseen menee varmaan hieman tottuessa. Lisäksi uutuutena oli tullut palautusautomaatti. Näytin varmaan hieman huvittavalta, koska ensimmäinen kerta uusien kojeiden kanssa on aina hankala.  Nippu kirjojakin tuli lainattua ja keskityin pelkästään joulukirjoihin. Ensimmäinen reissu ei ollut kauhean pitkä(koska piti keritä äkkiä kotiin katsomaan legendaarista The joulukalenteria), mutta oli todella mukava käydä pitkästä aikaa kirjastossa.


4 kommenttia:

 1. Onko tuo kolmas Alhaalta Saiturin joulu? Se on sama asu kuin minulla eli kuvitettu. Se on hieno joulukirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin Saiturin joulun vasta. Se on hieno tarina. Kävin marraskuussa useasti kirjastossa. En yleensä käy tiuhaan. Mukavaa, että kirjasto on siellä taas auki!

   Poista
  2. On se! Aloitin juuri sen lukemisen ja heti tuli jouluinen fiilis. Olen ennenkin sen lukenut, mutta nyt halusin taas tarttua tuohon. Minä käyn kirjastossa yleensä usein, joten ihanaa, että se on taas auki.

   Poista
  3. Ja nuo kuvitukset ovat ihania Saiturin joulussa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!