sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Huhtikuu(Helsinki,Grimm ja luetut)

Huuhtikuu meni ohi nopeasti. Ihanaa, kun alkaa kevät. Sain kesäksi töitä, jotka tosin alkavat vasta reilun viikon kuluttua.  Kiva tienata vähän rahaa, koska syksymmällä olisi tarkoitus muuttaa.  Tosin pääsykokeisiin pitäisi alkaa lukea suuremmalla innolla, että opiskelupaikan saaminen olisi mahdollista.
  Käytiin siskon kanssa kolmen yön reissulle Helsingissä. Viimeksi olen käynyt kaupungissa eskarissa, joten oli jo aikakin! Ateneum oli hieno. Oli siistiä nähdä miten isoja teokset oikeasti on. Lisäksi tykästyin kovasta Maria Wiikin tauluihin.  Käytiin myös Hamissa, joka ei tehnyt minuun kauhean suurta vaikutusta. Olihan sieltä muutama hieno työ, mutta onneksi sisko piti töistä, ettei käynti ollut ihan turha. Nykytaide ei vain ole minun juttuni. En ymmärrä mitä hienoa on, että nainen poseeraa valokuvissa koiramaisesti. Ja olihan Tove Janssonin freskot hieno nähdä livenä. Ne on kuulema siirretty pysyvästi Hamiin, että pysyvät hyvässä kunnossa.  Lisäksi käytiin katsomassa Onnenonkija ja Äkkilähtö elokuvissa.  Äkkilähdössä oli hyvät näyttelijät, mutta juoni ei kantanut.Liian monta suuntaa, joihin keskityttiin liian vähän. Tämmöset elokuvat ärsyttää.Joissa olisi potenttiaalia, mutta joita ei ole maltettu tehdä loppuun asti.  Onnenonkijan voisi katsoa joskus toistekkin. Käytiin myös luonnontieteellisessä museossa, jonne olen halunnut jo pitkään. Valitettavasti paikka oli täynnä ala-asteelaisia, joten kauhean rauhaisa ei kokemus ollut. Mutta oli hienoa nähdä miten isoja mammuutit olivat ja evoluutio-osasto teki itseeni suurimman vaikutuksen.
Kuukauden ehdoton sarja suosikki oli Grimmin neljäs kausi. Oli aivan mahtava. Tämä sarja parantaa kokoajan. Sarjan alku oli tosi heikko, mutta nyt sarja kuuluu suosikkeihini. Neljäs kausi oli täynnä käänteitä. Ekana jännitettin kapteenin puolesta ja sitten Julietten. Suosittelen kaikille fantasia ja kauhu sarjoista pitäville.Lisäksi tuli pitkästä aikaa alettua katsoa Sinkkuelämää uudelleen. En edes muista, kuinka pitkä aika viime kerrasta on.
Luettua tuli kaikkiaan viisi kirjaa.  Muutama teos jäi kesken. Lukeminen oli paikoin vähän jähmeää ja tuntui, ettei kirjoissa pääse eteenpäin.  Luetuista eniten pidin Mäyrän jäähyväislahjasta.  Näistä vain yhdestä on tullut blogattua, joten pitäisi saada blogi ajantasalle. 

Lauren Conrad-Style
Sophie Kinsella-Varsinainen talousihme
Susan Varley-Mäyrän jäähyväislahjat
Pia Heikkilä-Operaatio lipstick
Karoliina Korhonen-Suomalaisten painajaisia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!