torstai 5. toukokuuta 2016

Lauren Conrad(Tell)- Style

 Kirja on jaettu kolmeen suureen aihealueeseen: muoti, kauneus ja elämäntyyli. Näiden kategorioiden alla on yhteensä yksitoista lukua , jotka käsittelevät muunmuassa Garderobin kokoamista ja hiustenlaittoa. Lauren Conrad nousi julkisuuteen The Hills-sarjan myötä ja hänen elämäänsä on seurattu muutaman tositv-sarjan kautta.  Lauren on tunnettu hillitystä tyylistään ja nainen julkaissut muutaman vaatemalliston.
 The Hills tuo mieleen etäisiä mielikuvia, joten varmaan sarjaa on tullut joskus pari jaksoa katsottua. Mielestäni Lauren vaikuttaa mukavalta ihmiseltä. Muita hänen kirjojaan en ole lukenut ja tämäkin päätyi hieman sattumalta luentaan. Minulla oli 10e alennuskoodi sokokselle ja jotenkin meikit ei tuolloin vedonneet. Sattui olemaan vielä joku tarjouspäivä, joten halusin äkkiä pois ryysiksestä. Sitten huomasin tämän kirjan yhdessä nurkassa ja koska maksettavaa ei hirveäsi jäänyt kupongin jälkeen, päätin mennä nopeasti kassalle.
Style on suunnattu teini-ikäisille lukijoille, jotka kaipaavat vinkkejä oman tyylin löytämiseen. Mutta kyllä tätä ihan hyvin pystyi "vanhempana" lukijana tutkimaan ja löytämään muutaman ihan käyttökelpoisen vinkin.  Itse luin tarkkaan vinkit kuosien yhdistelystä, koska moni vaatteistani on kukallisia tai muun kuosisia. Itse olin tätä lukiessani aloittamassa vaatteiden päivitystä, koska vanhat ovat auttamattomasti vanhoja ja eivätkä kuvaa enää yhtään persoonaani.  Lukuhetki siis sattui vahingossa juuri oikeaan hetkeen.  Vinkit ovat minusta ihan hyviä ja käyttökelpoisia, mutta osa oli todella itsestään selviä. Eniten hyödyin vinkeistä vaateostoksille, vaikka kovin usein ei tulekkaan vaateputiikeissa piipahdettua. En ole edes hirveästi ennen miettinyt, miten varustaudun ostosreissulle.

Meikki- ja hiusvinkkeihin olin sen sijaan pettynyt. Ensinnäkin niitä oli tosi vähän.  Lisäksi ne olivat todella persoonattomia. Miksi aina nudehuulihehkutusta? Lisäksi vinkit eivät edes ole Laurenin vaan oikeastaan hänen meikkaajansa, joten koko osio tuntui väkisin tehdyltä. Lauren ei tunnu kauheasti pitävän meikkaamisesta, joten eikö osio olisi voitu jättää kokonaan pois ja korvata naisen intohimolla eli vaatteilla.
Ulkoasultaan kirja on siisti. Valokuvia on paljon ja ne ovat hyvin mietitty yhteen kirjan kanssa.
Yksi yksityiskohta tosin häiritsi. Laurenilla oli jokaisessa kuvassa mustat kynnet, vaikka hän painotti kynsilakan tärkeyttä asusteena. Jos teini-ikäinen Jenni olisi saanut tämän käteensä, olisin viihtynyt sen parissa vieläkin paremmin.
3/5

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!