maanantai 10. lokakuuta 2016

Kirjaostoksia

Olen pystynyt hieman maltillistamaan kirjaostoksia, mutta jotain on silti ollut pakko ostaa. Kudottujen kujien kaupunki kiinnostaa jo runollisen nimensä takia ja muutaman kehuvan blogikirjoituksen jälkeen tämä oli pakko lisätä lukulistaan. Caitlin Moranin Näin minusta tuli tyttö jäi aikoinaan kesken, mutta jotain jäi kolkuttelemaan. Lisäksi moranthology vaikutti kiinnostavalta. Hieman kielitaitoni jännittää, mutta päätin samalla kertaa tutustua myös Stephen Fryn esseisiin. Uhkarohkeaa? Stephen Fryn elämä on ollut vauhdikasta joten siitä on pakko päästä lukemaan. Olen tykännyt hänen teksteistään aiemmin, joten odotan näiden olevan hyviä ja oivaltavia.
Järkytyin eilen , kun huomasin edellisestä postauksesta olevan jo kaksi kuukautta.Kaksi! On ollut kiire, joten  ole kerinnyt lukea niin paljon, kuin olisin halunnut. Onneksi muutama hyvä kirja on kuitenkin täydentänyt elämääni ja niistä on pakko kertoa pian. Kohan oppisin taas kirjoittamaan. Tällä hetkellä kirjoittaminen tuntuu jäykältä, kuten aina tauon jälkeen. Mutta eiköhän se taas kohta ala sujua. Toivottavasti, koska haluaisin kehittyä kirjoittajana valtavasti.

6 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana jouluinen tausta sulla on blogissa, hurrrrmaava suorastaan!!! Mukavaa syksyn jatkoa sulle ja kivaa joulun odottelua :)

  VastaaPoista
 2. Caitlin Moran on tosi kiinnostava persoona haastattelujen perusteella, mutten tuosta Näin minusta tuli tyttö-kirjasta oikein innostunut. Jäi multakin kesken :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin Naisena olemisen taidosta, joten toivon Näin minusta tuli tytönkin piristyvän jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Suosittelen Kudottujien kujien kaupunkia! Hyvä kirja, vaikka Itärannan esikoisesta Teemestarin kirjasta itse pidinkin enemmän.

  Caitlin Moranin Näin minusta tuli tyttö on itsellänikin tuore hankinta hyllyyn (löysin sen kaupasta naurettavaan 1 euron hintaan). Tuossa kirjassa on ihanat vihreävalkoiset kannet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Sie oot löytänyt sen vielä halvemmalla. Minulle Itäranta on entuudestaan tuntematon kirjailija.

   Poista

Kiitos kommentistasi!