maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kesäpäivän kirjastokäynti


Tiedättehän miten erikoisia kirjastokäynnit voivat olla.Minä menin tänään aarreaittaan puhtaana tarkoituksena lainata vain dekkareita dekkariviikkoa varten. Kuinkas sitten kävikään...
Päädyin lopulta lainaamaan tasan yhden dekkarin. Kaikkea muuta tarttuikin mukaan ja piti kiskoa itsensä irti hyllyistä,ettei tarvitsisi vuokrata kottikärryä. Puoliksi villi pongahti silmiin ja päätin jatkaa sarjaa eteenpäin. Hurskas Kurjuus oli todellinen yllätys. Kaipasin jotain klassikkoa ja tuo vaikutti mukavan ohuelta. Murakamiin olen innostunut ja otin tämän mukaan lukumaratonia ajatellen. Valkoinen elegantti taas on varmaan puoli vuotta nököttänyt samassa kohdassa kenenkään ottamatta sitä mukaan. Tällä on suurin todennäköisyys jäädä lukematta,mutta kokeilkaa.Yksin Marsissa on kiehtonut jo pitkään,joten olin iloinen sen tullessa vastaan.
Viimeksi kirjastossa käydessä ei löytynyt oikein mitään,vaikka eiköhän osa näistä ollut silloinkin hyllyssä. On jännä,että eri kirjat sattuvat silmiin joka kerta.

4 kommenttia:

 1. Täälläkin on yksi lukutoukka, joka vieraili kirjastossa :) Piti äkkiä lähteä hyllyjen välistä pois, kun nippu opuksia meinasi kohota liian korkeaksi :) Kivoja lukuhetkiä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Itse lainasin Puoliksi pahan huhtikuussa kirjastosta, mutta jätin sen sitten kuitenkin lukematta 20 sivun jälkeen. Täytyy koittaa uudestaan joskus taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoliksi paha ei tehnyt minuun suurta vaikutusta,mutta aloitettua sarjaa on vaikea jättää kesken. Se jää kuitenkin vaivaamaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!