lauantai 17. kesäkuuta 2017

lukumaratoni-Päivittyvä postaus

Olen parina vuonna aiemminkin osallistunut maratoonille,mutta tällä kertaa ajattelin ottaa rennommin. En siis ole kokoajan nenä kiinni kirjassa,vaan luen niin paljon kuin tuntuu hyvältä.
Aloitan lukemisen klo 13:00
klo 15:30 Olen lukenut Haruki Murakamia 50 sivua. Sitten söin ja aloinkin valmistautua kylille lähtöön,koska nään pitkästä aikas erästä kaveriani. Otin kirjan mukaan ja aion mennä rannalle lukemaan. Ei siis mikään vauhdikas startti.
22:30
Rannalla vierähti yllättävän kauan.Vesi oli lämmennyt,joten viihdyin vedessä lukemista enemmän.Kotiin tultua aloitin Anu Holopaisen Viinikauppiaan,joka on syysmaa-sarjan kolmas osa. Sain luettua sitä 50 sivua. Sitten iski nälkä ja jäin katsomaan Pretty little liarsia. Seuraavaksi olisi tarkoitus jatkaa Murakamia. Sata sivua kasassa. Onneksi reilu puolikas vielä jäljellä .Saatan saada jopa 200 sivua täyteen...


Lopputulos: Luin illalla vielä vähän ja aloin nukkumaan. Aamulla luin pääasiassa Ronja Ryövärin tytärtä
Haruka Murakamin 1Q84 eteni 70 sivun voimin. Samaan tulokseen päädyin Anu Holopaisen Viinikauppiaassa. Ronja Ryövärintytär eteni sivulla 130 eli yhteensä luin maratoonia varten 270 sivua. Jos olisin keskittynyt vain lukemiseen olisi tulos ollut tietenkin aivan toisenlainen. Tähän väliin rento maratooni oli juuri sopiva.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se olikin. En olisi tähän väliin kaivannut kovempaa tahtia.

   Poista
 2. Antoisia elämyksiä maraton-kirjojen parissa! Jään seuraamaan tilannetta, että mitä kirjoja luetkaan :) Minä en ole koskaan pitänyt erityisemmin mitään lukumaraton-hetkiä, mutta aina kummiskin on kirja pöydällä lukuhetkeä varten. Nyt kahlaan ihastuttavaa Veera Vaahteran Kevyesti kipsissä. On muuten hauskaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa maratonia ja leppoisia hetkiä! :) Aloitan oman urakkani 1-1,5 tunnin päästä, kun päivällä oli menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin olisi kannattanut aloittaa myöhemmin,kun päivällä oli niin paljon menoa.

   Poista
 4. Sinun maratonisi vaikuttaa menneen hyvin! Rento fiilis on kyllä lukumaratonilla hyvä juttu, ei passaa olla liian tiukkapipoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,en halunnut stressata. Halusin lukea sen verran,että lukeminen pysyi mukavana.

   Poista

Kiitos kommentistasi!