sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

kesän toinen lukumaratooni

Aloitin lukemisen lauantaina kello 11:15.Tavoitteenani oli saada luettua 1Q84 vihdoin loppuun,koska se on jäänyt keskeneräisenä pyörimään mielessä. En vain ole muuton takia kerennyt lukea viikkoihin kunnolla. Siksi olikin ihana pitää päivä,jonka aikana keskityn vain lukemiseen.
Aloitin siis 1Q84:stä ja sain luettua sen loppuun. Sanon vaan vau tässä vaiheessa. Luettuja sivuja kertyi 176. Sitten aloin tehdä ruokaa ja pyykätä. Muutama jakso Pll:ää saattoi myös pyöriä levysoittimessa,joten jatkoin lukemista vasta illalla. Jatkoi maratoonia aloittamalla Harry Potterin ja kirotun lapsen lukemista. Kirja osoittautui mukavaksi maratoonkirjaksi nopealukuisuutensa vuoksi. Sain luettua kirjaa 270 sivua ennen nukkumaan menoa. Nukuin pitkään,joten aamulla kerkesin lukea enää reilun tunnin verran.Päädyin sivulle 348. Yhteensä maratoonin aikana luin siis 524 sivua ja olen tulokseen hyvin tyytyväinen. Oli ihana lukea rauhassa. Olen isosta perheestä ,joten olen tottunut taustameluun. Nyt omassa kodissa on ihana huomata,että lukeminen voi olla tällaistakin. Rauhallista ja keskeytyksetöntä. Nyt menen jatkamaan kirotun lapsen kanssa,joka jäi kutkuttavaan kohtaan.
Ja pahoittelut pullavasta kielestä. Joudun vähän aikaa postaamaan älypuhelimella,joka ei varsinaisesti ole paras laite kirjottamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!