perjantai 27. lokakuuta 2017

Itkujen itku-lukujumi

Täällä blogin puolellakin on varmaan käynyt selväksi, että kärsin lukujumista. Postauksia ei vain ole tullut ja viimeinen kunnollinen lukumoodi taitaa sijoittua alkuvuoteen. Olen kyllä melkein kokoajan lukenut jotain,mutta tuskastuttavan hitaasti. Lukeminen on nykyisin sijoittunut aikaan ennen nukahtamista, joten etenemisvauhti on todella hidasta. Olen lukenut päivälläviimeksi kesälomalla. Minulla on nyt useampi vapaapäivä, joten aion panostaa joku päivä lukemiseen täysillä ja jättää muun omaan arvoonsa. Tiedättekö sen tunteen, kun kaipaa lukemista todella, mutta ei vain saa aikaiseksi?
  Omat puolensa hitaassa lukemisessa on. Olen saanut luettua mahtavia kirjoja, jotka on oikeasti tullut luettua ajatuksen kanssa. Huonoja opuksia ei ole sekaan mahtunut. Siilin eleganssi muodostui yhdeksi tärkeimmäksi kirjakseni ja Murakamin 19Q4 tuli ahmittua, joten jossain vaiheessa haluan palata tarkemmin niiden pariin.
Olen nyt muutaman päivän aikana innostunut äänikirjosta, joten ehkä se olisi hyvä vaihtoehto päästä taas tarinoiden maailmaan. Tynkä postaushan tämä oli, mutta haluaisin todella palailla pikkuhiljaa bloggaamisen pariin ja halusin rikkoa jään.

4 kommenttia:

 1. Osaan niin samaistua lukujumiisi. Mulla kans aina välillä iskee moinen. Hyvä tapa on tosiaankin nuo äänikirjat, että itsekin niitä kuunnellut välillä ja sitten ihan kivan ohkaiset harlekiini-pokkarit on toimineet mulla. Otat vain rennosti, kyllä se lukuinto sieltä pulpahtaa pintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä äänikirjoja on kyllä kiva kuunnella. Jospa se tästä lähtis :)

   Poista
 2. Jenni, sellaista sattuu. Minä käytän lukujumiin dekkareita:)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Alkaa vaan jo ärsyttää, mutta toivottavasti menisi kohta ohi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!