perjantai 28. syyskuuta 2018

14 suositusta Netflixistä

Katson aika paljon Netflixiä, joten suosituksia tulee etsittyä pitkin nettiä. Tässäpä siis omani auttamaan jonkun muun sarjanälkäisen elämää.
Please like me
Please like me
Tämä australialainen komediasarja liikkuu synkissä vesissä, koska yhtenä pääteemana on mielenterveysongelmat. Ja niitä käsitellään aika rankalla kädellä, joten jos kaihdat mustaa huumoria.. Sarja perustuu osin pääosassa olevan John Thomasin omaan elämään, joten se on aidon oloinen.  Sarjan alussa Johnin tyttöystävä jättää miehen, koska uskoo tämän olevan homoseksuaali. Siitä alkaa neljän kauden mittainen minuuden etsiminen.
Grimm
Grimm
Tää on minulle kaikkein rakkain sarja. Se on vaan ihan täydellinen. Sarja kertoo siis Nickistä, joka pystyy näkemään wesseneitä,jotka ovat eräänlaisia hirviöitä. Grimmit ovat näiden wesseneiden metsästäjiä. Nick on poliisi ja saa huomata, että suurimpaan osaan rikoksista liittyy wessenit, mutta onneksi on olemassa myös hyviksiäkin. Sarja perustuu löyhästi Grimmin satuihin.

Sleepy hollow
Sleepy hollow
Ichabod kuoli 1780- luvulla ja heräsi henkiin 2013 vain huomatakseen myös vanhan vihollisensa, päättömän ratsumiehen palanneen. Onneksi hän saa avukseen poliisi Abbien ja apua mies tosiaan tarvitsee, koska maailma on muuttunut täysin sitten viime näkemän.  Itse rakastin kausia 1-3,mutta viimeinen kausi tuotti pettymyksen. Fantasian ystäville.

Atypical
Atypical
Sarja kertoo Samin ja hänen läheistensä elämästä, jonka painopiste on pojan autismissa. Todella lämminhenkinen sarja, josta tulee hyvä mieli.

Once upon a time
Once upon a time
Sarja sijoittuu Storybrookeen, jonne satuhahmot ovat joutuneet ilkeän kuningattaren kirouksen voimasta. He eivät muista keitä ovat vaan tarvitsevat pelastajan. Aivan täydellinen sarja fantasian ystäville. Ainutlaatuinen.

Mr. Selfridge

Sarja kertoo nimensä mukaan Mr. Selfridgesta, joka perustaa kuuluisan tavaratalonsa. Hänellä on kova bisnesmiehen vaisto ja myymälä on aikaansa edellä. Ja minkälainen henkilökunta tavaratalossa onkaan! 1900-luvun alku kiehtoo minua, koska se on todellista Murrosaikaa ja siksi sarja veti mukaansa. Tämä on myös historian toinen sarja, joka on saanut minut itkemään.  Toinen on ylläoleva Once upon a time. Sarjaa on tehty 4 tuotantokautta.

Modern family
Modern family
Sarja kertoo yksinkertaisesti sanottuna perheen elämästä. Voi kuulostaa tylsältä, mutta sarja on todella hauska. Itse aloin katsoa tätä vasta noin vuosi sitten, mutta kausia on tullut silti katsottua todella monta kertaa. Suosikkejani ovat tietysti Phil ja Mitchell.

Casa de las flores
Tämäkin sarja kertoo perheestä, mutta varsin erilaisesta kylläkin. Ensimmäisessä jaksossa isän rakastajatar tekee itsemurhan perheen kukkakaupassa ja sekoittaa kaikkien elämän.  Voisi sanoa hahmojen olevan värikästä porukkaa ja siksi erikoisilta juonenkäänteiltä ei vältytä. Rakastan kunnolla yli vedettyjä sarjoja!

Dynastia
Dynastia
Itseasiassa tämäkin keskittyy yhteen perheeseen, mutta taas ollaan täysin erilaisissa tunnelmissa. Carringtonin eripuraiseen perheeseen liittyy äitipuoli cristal ja draama alkaa. Ja oi minkälainen! Saippuasarjan pitää olla juuri talläinen. Sarjasta olen puhunut aiemminkin. Toista kautta odotellessa.

Pretty little liars
PLL
Joku hullu alkaa vainota neljää tyttöä ja allekirjoittaa viestinsä nimellä A. Tyttöjen hyvä ystävä Alison on kadonnut vuosi sitten ja ystäväporukka on hajonnut, mutta nyt tyttöjen on yhdistettävä voimansa selvittääkseen piinaajansa henkilöllisyyden. Kaksi ekaa kautta on teinihömppää, mut sitten sarja muuttuu tosi hyväksi.

Izombie
Izombie
Liv muuttuu laivabileissä zombieksi ja joutuu hylkäämään entisen elämänsä ja aloittaa työt ruumishuoneella. Tutustuttuaan etsivä Cliveen alkaa Liv osallistua rikostutkintaan, koska saa näkyjä syömiensä aivojen haltijan elämästä. Aivan mahtava! En yleensä tykkää mistään zombikuvista, mutta tämä ei ole synkkä ja överiverinen sarja.
Gotham
Gotham
Gordon alkaa tutkia Bruce Waynen vanhempien murhaa ja saa huomata muuttaneensa sairaaseen kaupunkiin. Sarja keskittyy aikaan ennen Batmania. En itse ole koskaan välittänyt Batmanistä, vaan hänen vastustajansa ovat olleet paljon kiehtovampia. Tämä on siis täydellinen sarja minulle. Suosikkejani ovat tietysti Pingviini ja Arvuuttaja. Sarjan hienous piilee siinä, että myös pahisten syntytarina näytetään.
Happy
Happy
Jos kaipaat jotain todella outoa, niin laita Happy pyörimään. Nickin tytär siepataan ja hän alkaa selvittää tämän olinpaikkaa yhdessä tyttären mielikuvitus yksisarvisen kanssa. En pysty selittämään paremmin.

Riverdale
Riverdale
Sarja kertoo Riverdalesta ja sen asukkaista. Useimmilla on jotain salattavaa. Vähän teinihömppäähän tämä on, mutta niin koukuttavaa. Kohta alkaa kolmas kausi.

2 kommenttia:

  1. Paljon hyviä suosituksia! Pitäis varmaan kokeilla sitä Gothamia viimein :D

    T: Anki eri profiililla

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!