sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Vuosi 2018 ja suunnitelmia vuodelle 2019

2018 oli blogissa todella hiljaista aikaa, vaikka lukuinto alkoikin hiljalleen elpyä. Olen kuitenkin päättänyt olla stressaamatta tästä ja kirjoittaa vain kun siltä tuntuu. Viime vuonna luin 28 kirjaa. Oikeastaan tuli luettua vain hyviä kirjoja, joten sinänsä vuosi oli antoisa. Haluan kuitenkin tänä vuonna lukea reilusti enemmän, joten asetin tavoitteeksi 50 kirjaa.
Vuosi 2018 ei kirjojen ulkopuolella ollut helppo, joten olen innoissani uudesta vuodesta. Voi jättää sen kaiken taakse. Kirjoista eniten jäivät mieleen Kristiina Ohlssonin dekkarit, joita luin kolme kappaletta. Tämän vuoden eka luettukin oli samaa sarjaa, joten se on todellakin vienyt mukanaan. Muutama klassikkokin tuli luettua. Emma, Pikku naisia, Cujo ja Uinu uinu lemmikkini ovat kaikki ansainneet paikkansa klassikoiden joukossa.
Tämän hetkinen lukupino näyttää tältä. Minusta on ihanaa, että lukeminen on jälleen tullut rakkaaksi harrastukseksi. Lukujumi kesti kuitenkin reilut kaksi vuotta. Se on todella pitkä aika.
Tänä vuonna haluaisin ainakin lukea Taru sormusten herrasta-trilogian loppuun. Ensimmäisen osan luin pari vuotta sitten, joten olisi aika jatkaa.

2 kommenttia:

  1. Itsellä olisi yksi tavoite lukea tänä vuonna klassikkokirjoja ja venäläisiä etenkin. Fantasiakirjallisuus oli kans tavoite ja se jo täyttynyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!