lauantai 5. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjat

 Minut haastoi Todella vaiheessa.
Älyttömät joululahjat -haasteessa pitää kertoa kolme sellaista joululahjaa, jotka olisi ihana saada, mutta joita ei kaiken järjen nimissä todennäköisesti tule saamaan. Sitten pitää haastaa kolme bloggaajaa kertomaan omat toiveensa.
Olen aika huono toivomaan edes realistisia joululahjoja,mutta jos pukilta voisi toivoa ihan mitä vaan...
Haluaisin päivän ajan olla mies.  Olisi kiva ajatella päivän ajan kuin mies. Mutta vain päivän.
Loputtoman sukkavaraston. Hukkaan sukkia valtavasti. Varsinkin villasukkia varastossa pitäisi olla, koska omat tekemäni villasukat ovat "hieman" persoonallisen näköisiä.Sama homma on ponnareissa.Ne katoavat jonnekkin mystisesti.
Matkan Muumilaaksoon. Mitä muuta muumifani voisi toivoa?

Jos mennään vakavammaksi, niin tottakai haluaisin viettää vielä yhden joulun äidin kanssa.

Haastan mukaan:
Katriinan
Ullan
Hemulin

Mitä te toivotte joululahjaksi?

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Ehdin miettimään huomenna, tänään siirtyy 3 kirjahyllyä toiseen huoneeseen ja kasataan lisää Lundiaa. Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Vastauksilla ei ole mitään kiirettä. Sinulla on melkoinen urakka edessä! Huh!

   Poista
 2. Olisi kyllä ihan mielenkiintoista kokeilla miessukupuolen elämää päivän verran. Hermoistuisin varmaan parrankasvuun ja harmittelisin, ettei olisi yhtä sosiaalisest hyväksyttävää pukeutua söpöpihin hameisiin. :D

  Realistisena joululahjana pyysin vanhemmiltani sähkövatkainta, sillä edelliseni meni rikki. Järkevää ja käytännöllistä. Vähemmän järkevänä lahjana toivoin uusinta Finlandia-voiton saanutta kirjaa, mutta ehkä se on myös melko järkevä lahja, onhan lukeminen järkevä harrastus ja arvostelun palkinnon saanut kirja vielä järkevä valina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kyllä sen päivän kestäisi. :) Parta tuskin kerkeisi kasvaa silloin paljon:).Oneiron tulee varmasti olemaan takuuvarma lahja kirjojen ystäville tänä vuonna :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!