sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Fiona Kelly-Petos ja Harhakuvia(Mystery club)

                                                             Petos
Holly, Belinda ja Tracy joutuvat taas uuden mysteerin kimppuun, kun joku kumauttaa koulun talonmieheltä tajun kankaalle. Lisäksi joku tuntuu vainoavan kolmikkoa, koska heidät yritetään lavastaa syyllisiksi rikoksiin, joita he eivät ole tehneet. Lisäksi koulun juhlat vaativat paljon työtä, eikä mysteerin ratkomiselle jää paljon aikaa. Mutta ratkaisevatko tytöt lavastajansa henkilöllisyyden ja mitä tämä oikeasti haluaa?
Petos on mielenkiintoinen seikkailu. Se ei kuitenkaan välttämättä ole paras ensimmäiseksi luettavaksi sarjasta, koska kirjassa esiintyy monta tuttua kasvoa. Pidin paljon. On virkistävää lukea rikoksesta, joka ei ole murha. Se onkin yksi parhaista asioista Mystery Clubista. Se ei ahdista mitenkään , vaan sopii täydellisesti iltalukemiseksi. Ärsytti kuitenkin, kun Belindan hevosen nimi oli muuttunut. Tiedän, että Kelly on todennäköisesti pseudonyymi, mutta tämmöiset asiat pitäisi tarkistaa.
4/5
                                                               Harhakuvia
Holly ajattelee jonkun pilailevan, kun hänen suosikkikirjailijansa Bendon  soittaa hänelle ja ehdottaa tapaamista. Kirjailija on kuitenkin aito, vaikka käyttäytyykin varsin kummallisesti. Vainoaako kirjailijaa joku, vai miksi hän käyttää valepukuja? Tracy on voittanut ilmaisen kuukauden huippu kuntosalilla ja viihtyy paikassa ahkerasti. Tyttö törmää kuitenkin jatkuvasti äkäiseen mieheen, jota alkaa kutsua Vesipuhveliksi. Tracy vaistoaa jonkin olevan pielessä. Belinda taas joutuu tallitytöksi tallille, jossa asuu Punasteleva morsian, joka on tunnettu kilpahevonen. Joku kuitenkin yrittää sabotoida hevosta. Ja keitä on oudot miehet, jotka tarkkailevat tilaa.
Varsinainen rikos selviää aika myöhään, mikä oli ärsyttävää, koska sitä ei voinut mitenkään päätellä.. Ei yllä parhaimpiin, mutta on ehdottoman kivaa luettavaa kuitenkin. Tämän kirjan tapauksen oli aikalailla unohtanut, joten oli mielenkiintoista lukea sitä avoimin silmin.
3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!