tiistai 5. huhtikuuta 2016

Maaliskuun kootut(Valmistuminen, Once upon a time ja luetut)

Maaliskuu oli vauhdikas. Vietin vanhenemispäivää ja valmistuin koulusta. Nyt sitä sitten ollaan merkonomi ja papereihin olin tyytyväinen. Silti hain heti kouluihin ja aloin hiljalleen valmistautua pääsykokeisiin. Hieman jännittää. Onneksi on nyt nuo paperit, joten voi hakea töitä, jos ovet jatko-opintoihin eivät aukenekkaan.  Loppu kuusta tuli käytyä siskon kanssa mukavalla shoppailureissulla, jonka tarkoitus oli saada parempi sisältö garderoobiin. Entiset vaatteet alkoivat jo olla niin rumat ja epämukavat.
Maaliskuussa olisi voinut lukea enemmänkin, mutta pelailin aika paljon. Olen löytänyt huudon ja sieltä on tullut ostettua muutama vanhempi peli. En ole niin ihastunut kolmosen peleihin, koska minusta pelin pitää näyttää peliltä, eikä liian todelliselta. Siksi ykkösen ja kakkosen pelit ovat suosikkejani. Doomit ja Crashit ovat ehdottomia suosikeitani. Lisäksi katsottiin vihdoin Once upon a timen neljäs kausi ja täytyy sanoa, että se on mahtava sarja.  Minusta oli hauskaa, kun Cruellakin tuotiin sarjaan. On niin ihanaa, kun tuota sarjaa voi jatkaa vaikka mihin suuntaan. Aina löytyy uusia saruhahmoja, joita voi tuoda sarjaan mukaan.   Onko kukaan muu höpsähtänyt sarjaan. Nyt pitäisi jaksaa odottaa sarjan viidennen kauden ilmestymistä Dvd:lle. Tv:ssä se on jo esitetty, mutta kuinkahan pitkään levyksi tekeminen kestää. Minä kun olen obsessoitunut katsomaan sarjoja monta jaksoa peräkkäin.
Kirjoja tuli luettua mukava nippu. Päällimmäisenä mieleen jäivät Ahavan Taivaalta tippuvat asiat ja Boynen Poika raidallisessa pyjamassa. Matkijanärhi ja Sormusten ritarit aiheuttivat hienoisen pettymyksen.  Viime kuukausina on tullut osteltua kirjoja aika nivaska ja niihin pitäisi syventyä paremmin. Näistäkin kirjoista yksi on oma ja seitsemän lainasin kirjastosta. Huuhtikuussa aion lukea erään Stephen Kingin kauhuklassikon. Muuten olen aika avoimin mielin.

Selja Ahava-Taivaalta tippuvat asiat
Anna-Leena Härkönen-Takana puhumisen taito
Fiona Kelly Mystery club:-Pakkolasku
-Vaarallisia temppuja
-Siepattu
John Boyne-Poika raidallisessa pyjamassa
Suzanne Collins-Matkijanärhi
J.R.R Tolkkien: Taru sormustenherrasta:Sormusten ritarit

4 kommenttia:

 1. Onnea valmistumisesta!
  Minäkin katson Olipa kerraa ja olen ihan koukussa! :D Neljäs kausi vielä muutamaa jaksoa vaille valmis. Itse katson niitä Viaplaystä :) Mutta vaikka vitosta en voikaan kattoa niin ei nää sarjat loput xD Seuraava odottaa jo vuoroaan (pahasti kesken jäänyt Walking Dead)

  -Lilli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Once upon a time on mahtava! Varsinkin Regina ja Gold ovat huippuja. Olen harkinnut jotain noista sarjapalveluista, mutta en ole vielä tehnyt päätöstä. Itse en ole vielä katsonut ollenkaan Walking Deadiö. Mutta onneksi aina on jotain katsottavaa. Nyt ajattelin jatkaa Criminal mindsin katsomista.

   Poista
 2. Muakaan ei oikein napannut Taru sormusten herrasta, koko setin lukemiseen vierähti kokonainen vuosi :D Nautin paljon enemmän leffasovituksesta, kirjat ovat paikoitellen tosi kuivaa tekstiä...

  Paljon onnea vielä valmistumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa nähdä, kuinka kauan mulla vierähtää :D Mut on se semmoinen klassikko, että pakkohan se on jossain vaiheessa lukea loppuun! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!