keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kirja-ale? Oi kyllä!

Pari viikkoa sitten myhäilin tyytyväisenä, kun en ollut sortunut kirja-aleen. Kuinkas sitten kävikään...
Sulo Viléniä lainaten: "kun sai halvalla". Tulos oli sitten tämä. Hieman mykistävää. En tajunnut, että näitä kertyi näin paljon.
 Toi Kotiopettajattaren kansi on tosi hieno.Olen halunnut lukea tämän kirjan pitkään ja eiköhän se kohta tulekkin avattua. Charlotten sisarten kirjoja olen lukenut, mutta hänen oma tuotantonsa on vielä vierasta. Kingin kirjoja kerääntyy yllättävän helposti hyllyyn. Hänen teoksensa ovat vaan huonoimmillaankin kannattavia lukukokemuksia. Vähän teoksen koko epäilyttää. Se on vieläkin kesken, joten ehkä aloitan tämä 2020... En tiedä mikä tiiliskivikammo minuun on iskenyt.
 Kadonnut Audrey ja Tommi Kinnusen Lopotti löytyivät Cdonista yhteishintaan 9.90. Olisin ostanut pelkästään Lopotin tuolla hinnalla, mutta Kinsellan kirjakin on mietityttänyt. Jätän Lopotin suosiolla syksyn kylmiin iltoihin(johon on valitettavan vähän aikaa), koska Neljäntienristeys ei ainakaan ollut paras valinta kesään.
 Jane Austenin pokkareita oli kolme 10 eurolla, joten pakkohan ne oli ostaa. Nyt minulla on kaikki lukemattomat Austenit hyllyssä odottamassa vuoroaan. Viisastelevan sydämen aloitin jo ja on ollut mainio kirja tähän mennessä.
 Aloitin alusta Himoshoppaaja-sarjan lukemisen.  Nää on vaan mitä mainiointa rentoutumiskirjallisuutta. Nettikaupassa tulee aina lisättyä ja poistettua tuotteita innokkaasti. He eivät tiedä mitä tekevät päätyi lopulta ostoskoriin jatkuvan jahkailun jälkeen.  Muut kirjat olivatkin sitten täysin "välttämättömiä" hankintoja.

Oletko tehnyt alelöytöjä?

6 kommenttia:

 1. Hienot kirjat. Joitakin kirjoja tilasin alesta. Löysin Austenin kirjan Ylpeys ja ennakkoluulo, tietyssä asussa ja tietyn käännöksen. Enemmän tilasin puutelistani kirjoja antikvariaateista. Kinsellaa on ollut hyvin tarjolla täällä kirppareilla. Lopotti pitäisi vielä löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiai itsekkin hyödyntää kirpputoreja, mutta ei vaan tule lähdettyä. Ylpeys ja Ennakkoluulo on pakko itsekkin joskus haalia hyllyyn :)

   Poista
 2. Pakko myöntää, että pengon kaikki alehyllyt joka kerta kirjakaupassa.
  Vimppa ostos oli William N. päiväkirja kirjaston poistohyllystä 1 eurolla.
  Neljäntienristeyksen ja Lopotin ostin ilmestymispäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä lähti Suomalainen muutama vuosi sitten pois, joten konkreettisia alehyllyjä ei tule hamuttua. En sitten tiedä onko nettikaupasta tilaaminen kukkarolle parempi vai huonompi vaihtoehto :D Kirjastonpoistohyllystä tekee välillä hyviä löytöjä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!