lauantai 9. kesäkuuta 2018

Dynastia

Kuva
   Itse olen sen verran nuori, että Dynastia on nimenä tuttu, mutta alkuperäistä sarjaa en ole koskaan nähnyt. Mikäli olen käsittänyt oikein, tämä uusi Dynastia ottaa vaikutteita 1980-luvun versiosta, muttei kuitenkaan noudata alkuperäistä mitenkään orjallisesti. Sammy jo on esimerkiksi muuttunut mieheksi.
   Odotukset eivät olleet korkealla, mutta suositusten myötä uskalsin laittaa jakson pyörimään Netflixistä. Onneksi. Aivan mahtava sarja! Tulipa tyhjä olo viimeisen jakson jälkeen. Onneksi lisää on luvassa.
  En yleensä pidä draamasarjoista, mutta tässä draamaa oli juuri sopivasti. Eli täysin överisti. Tylsää hetkeä ei tullut, vaikka yleensä se on lajityypin suurin ongelma.
  Fallon matkustaa isänsä(Blake) luokse, koska uskoo saavansa sukuyrityksen haltuunsa. Steven taas palaa kotiin sovun toivossa. Kumpikin on väärässä. Blake ilmoittaa menevänsä naimisiin Cristalin kanssa ja tämän saavan Fallonin havitteleman paikan yrityksessä.Seuraa riitoja,petoksia ja murha. Mukaan lyöttäytyy  miljardööri, sekopää ja katkera ex-vaimo. Siinäpä on kunnon sopan ainekset. 
  Suoraan sanottuna en ymmärrä, miten kaikki Carringtonit tulevat loppu peleissä toimeen keskenään. Siinä on niin selkäänpuukottava perhe, että minä olisin jo ajat sitten lähtenyt lätkimään. Onhan heillä toki pahojakin välirikkoa, mutta kaikki kuitenkin selviää enemmän tai vähemmän sopuisasti. Toinen miljardööri perhe eli Colbyt, osallistuvat kärhämiin myös innokkaasti. Lisämausteensa tuo vielä Cristalin sisko, joka ei todellakaan päästä siskoaan helpolla. Miksi nää kaikki perheet ovat niin hulluja? 
 Juonenkäänteet olivat välillä täysin poskettomia, joten realistisuutta kaipaaville en suosittelisi. Viihtymiseen se sen sijaan on mitä mainioin lääke. Ehkä överein juonenkäänne on Fallonin pika-avioliitto. Kuka menisi tuntemattoman kanssa naimisiin tuosta vaan, vaikka tiedossa olisikin iso tukku tuohta? 
   Minusta oli hauskaa, kun sarja oli niin hyvin kiinnitetty nykyaikaan. Kardashianit, Trump ja me too-kampanja mainittiin.Pidin myös sarjan huumorista. Ja siitä, että nämä naiset eivät olleet mitään koristeita vaan tykittivät menemään täysillä. Ihanaa, kun tv:n valtaa omapäiset naiset. 
  Suosikkejani olivat tietysti sisarukset Fallon ja Steven. Gillies on saanut makean roolin itseriittoisena Fallonina.Blakeen meni maku lopussa, mutta ehkä hän muuttuu hiukan vähemmän kusipäiseksi jossain vaiheessa. Andersista en aluksi pitänyt lainkaan, mutta yllättäen hänestä muodostui yksi sarjan tärkeimmistä hahmoista. Hovimestari, joka tietää kaiken.
Ihan 5/5 sarja siis. 

4 kommenttia:

 1. Olen niin samaa mieltä sun kanssasi, täydellinen viihdesarja! En ole vielä katsonut ekaa kautta loppuun, kun jätin sen kesken jossain vaiheessa kun jaksoja julkaistiin niin hitaasti. Pitäisikin katsoa loppuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mahtava. Kannattaa kahtoa loppuun. Tulee isoja juonenkäänteitä. =)

   Poista
 2. Minä taas olen katsoa tihrustannut 80-luvulla äiteen kanssa niin Dallasit, kuin Dynastiat telkkarista. Muistan, kun sain luvan valvoa perjantaina iltamyöhään ja katsoa telkkarin suosikkiohjelmaa äidin kanssa. Oli se jännää. Tätä uutta Dynastiaa katsoin muutamat ekat jaksot Netflixiltä. Jotenkin ei vaan kolahtannut. Oli outoa seurata Blakena henkilöä, joka on näytellyt Melrose Place-sarjassa pahaa poikaa. Ja monia muitakin muutoksia uudessa sarjassa olt entiseen verrattuna. Enää ei ole Netflix käytössä, joten ei voi katsella enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla outoo katsoa tuota, jos on nostalgiamuistoja. Ite en ainakaan tykännyt uudesta Dallasista, kun olin alkuperäistä katsonut. Mut tällaiselle untuvikolle tuo uppos täysin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!