maanantai 4. kesäkuuta 2018

Kirjahylly ja kirjallinen kesäperinne

Muutin tähän asuntoon 2 viikkoa sitten ja nyt alkaa loputkin muuttolaatikot olla purettu.  Olen viihtynyt tosi hyvin ja pää on jo täynnä sisustusideoita. Ainakin uusi kirjahylly on saatava, koska nykyinen on liian täyteen ahdettu ja osa joutui säilöön vaatehuoneeseen.Tykkään kovasti tuosta upotetusta hyllystä, kun ei tavallaan mene ylimääräistä tilaa. Enkä ole suinkaan ainut, Jota tämä hylly miellyttää. Yritän varmaan löytää toisen hyllyn kierrätettynä. Olisi kiva jos keräilemäni lehdetkin mahtuisivat siihen. 

Minuun iskee joka kesä erityinen into nuortenkirjoihin. Tulee luettua samoja kirjoja kuin kymmenen vuotta sitten.
Nyt tarttui mukaan Nummela, Neiti etsivä, Mystery club ja replica. En ole yhtään varma, miten Replica alkoi tai loppui. Harmi, kun kirjastosta ei löytynyt ensimmäistä osaa. Olen lukenut elämässäni vain muutaman Neiti etsivän, mutta joka kesä tulee luettua joku osa. Vaikka luulinkin tähän päivään asti Georgen olevan poika.. 

Huomasin käytävää kulkiessani muumi sarjakuva-albumin, jota en ole vielä lukenut. Odotan innolla. 
Wayward Pinesin aiemmasta osasta pidin valtavasti, joten odotan tätäkin kovasti. Onneksi lukuinto on taas alkanut palautua. Varsinkin nyt kesälomalla on ollut nautinnollista uppotua tarinaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!